Dacian Cioloș: Nimeni, niciodată, nu va mai putea guverna pe ascuns în România. Aceste zile sunt despre o societate matura

0
2120

Fostul premier Dacian Ciolos a postat, duminica seara, pe pagina sa de Facebook, un mesaj in care afirma ca „Nimeni, niciodata, nu va mai putea guverna pe ascuns in #Romania. (…) Aceste zile nu sunt numai despre abrogarea unei ordonante de urgenta, ci despre o societate matura care spune stop minciunii si populismului. Nu sunt numai despre o lege pusa pe hartie, ci despre moralitate si despre constiinta colectiva, despre viitorul nostru ca natie.”

Mesajul integral postat de Dacian Ciolos pe Facebook:

Nimeni, niciodata, nu va mai putea guverna pe ascuns in #Romania.

Sute de mii de romani au iesit in strada pentru apararea democratiei, a statului de drept, pentru o justitie puternica si pentru o societate bazata pe valori.

Sute de mii de romani cer o Romanie cinstita, deschisa, europeana.

Sute de mii de romani cer o altfel de guvernare: onesta, transparenta, numai in slujba cetatenilor.

Aceste zile nu sunt numai despre abrogarea unei ordonante de urgenta, ci despre o societate matura care spune stop minciunii si populismului.

Nu sunt numai despre o lege pusa pe hartie, ci despre moralitate si despre constiinta colectiva, despre viitorul nostru ca natie.

In aceasta seara, sute de mii de romani lumineaza sufletul tarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here