Jurnaliştii „instigatori”, despre criza din România generată de OUG 13. Robert Turcescu: Modul în care cei din Guvern au procedat arată că nu sunt normali la cap. Primul care ar fi trebuit să plece este acest individ, Iordache

0
2315

Jurnalistul Sabin Orcan, alături de deputatul Robert Turcescu şi jurnalista de investigaţii Emilia Şercan radiografiază, la B1 TV, criza din România generată de încercarea Guvernului Grindeanu de a adopta o ordonanţă privind modificarea Codurilor Penale, care ar fi dezechilibrat lupta împotriva corupţiei. Duminică, Guvernul Grindeanu a abrogat, oficial, actul normativ care a scos sute de mii de oameni în stradă, atât în ţară, cât şi în diaspora.

Jurnalista Emilia Şercan afirmă că decizia premierului de a abroga OUG este una normală. „Lumea este în stradă pentru că acest Guvern are legitimitate morală zero”, a mai adăugat Şercan.

„Faptul că Guvernul a recunoscut public că a greşit prin încercarea de a adopta OUG 13”, fără susţinerea celor mai importanţe instituţii din domeniul Justiţiei, „este un fapt fără precedent”, adaugă şi Sabin Orcan, directorul editorial al publicaţiei România Liberă.

Robert Turcescu declară că această acţiune a Guvernului ar trebui să impună demisia premierului Sorin Grindeanu şi a ministrului Justiţiei, Florin Iordache.

„Modul în care cei din Guvern au procedat arată că nu sunt normali la cap. Când au văzut că ies oamenii în valuri, faptul că a durat atât de mult să ia o măsură în acest sens, arată că aceşti oameni sunt decuplaţi de la realitate. Domnul Grindeanu ar trebui să demisioneze mâine. Primul care ar fi trebuit să plece este acest individ, Iordache”, a spus deputatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here